Spoločníci ELEMENTA : III. Vlky/pumy

Reise Reise. by Safiru

Vlky a pumy sú veľké šelmy charakteristické svojim dokonalým lovom. Dokážu sa perfektne maskovať a majú veľkú silu. Vlky a pumy v ELEMENTE majú schopnosť splynúť s prostredím, ak sa nehýbu (niečo ako chameleón u nás). S týmto spoločníkom postava získava schopnosť farebne splynúť s prostredím. (Táto možnosť sa dá využiť len v prítomnosti daného spoločníka tým, že sa ho postava dotkne)

 

Ohne Dich. by SafiruIII. I. Druhy vlkov

A.)  Sindarský púštny vlk

Tento vlk je veľmi samotárske zviera. Je to veľmi dobrý lovec, ktorého len zriedka nájdeme v spoločnosti iných zvierat či ľudí. Radšej žije utiahnuto, preto je ťažké ho zbadať vo voľnej prírode. Ako spoločník od vás nikdy nebude vyžadovať pozornosť.

 

B.)  Eskadrijský vlk

Domovom tohto vlka sú rozľahlé snehové pustatiny. Dokáže prežiť v extrémne chladných podmienkach. Je to viac-menej nočný tvor.

 

C.)  Temný vlk

Tento vlk má svoju hrdosť a je najstarším plemenom vlka na ELEMENTE. V minulosti bol veľmi obľúbeným spoločníkom cestovateľov. Dokáže vždy nájsť skrýšu vhodnú a bezpečnú na prenocovanie počas ciest.

 

D.)  Nížinný vlk

Je to veľmi plachý vlk, ktorý je citlivý na vibrácie. Dokáže zachytiť vibrácie zeme (chôdzu, zemetrasenie...) i vzduchu (zvukové vlny) na veľkú vzdialenosť.

 

III. II. Druhy púm

https://fantasyartdesign.com/free-wallpapers/imgs/mid/elf_pantera-m.jpgA.)  Púštna puma

Je to neuveriteľne zručný a obratný skokan. Dokáže vyskočiť do takmer dvojnásobnej dĺžky svojho tela. Je viac-menej samotárska.

 

B.)  Snežná puma

Táto biela šelma sa svojou veľkosťou vyrovná Mai´renskému tigrovi. Mnohí si tak tieto dve stvorenia môžu ľahko zmýliť. Má veľkú silu a na chrbte dokáže uniesť veľmi ťažký náklad.

 

C.)  Čierna puma

Je to veľmi často používaný symbol pre tmu, temnotu, tieň, je však pravým opakom. Je odvážny, bystrý a rád sa necháva hladiť lúčami slnka. Ako spoločník dokáže dodať odvahu a silu tým, ktorí ich nemajú.

Komentáre

Jujky :33

Júj, konečne vlky. :33 Teším sa veľmi... Obidva obrázky krásne vybrané, popisy sú tiež pekne urobené... :))

Re:Jujky :33

Teším sa, že ťa to potešilo :)

Pridať nový príspevok