Spoločníci ELEMENTA V.: Vrany/Havrany

Vrany a havrany sú najinteligentnejšie vtáky na svete. Hovorí sa, že sú dokonca najinteligentnejšie zvieratá vôbec. Vrany a havrany v ELEMENTE dokážu svojmu majiteľovi telepaticky ukázať útržok budúcnosti.

V. I. Druhy vrán

A.)  Vrana horská

Táto vrana má rada výšky a všetko s tým spojené. Dokáže prežiť vo veľmi riedkom vzduchu a zvláda letieť primeranou rýchlosťou aj cez najväčšiu fujavicu. Hovorí sa o nej, že dokonca dokáže preletieť tornádom.

 

B.)  Delagh´anská vrana

Táto vrana je bežným obyvateľom ulíc Delagh´anu. Je veľmi inteligentná a nikdy neurobí tú istú chybu dvakrát. Dokáže sa rýchlo učiť.

 

C.)  Vrana čierna

Vrana čierna je najznámejším druhom vrany. Je veľmi častým symbolom na erboch mnohých krajín. Hovorí sa, že jedna vrana práve z tohto druhu kedysi patrila veľmi známej Iriánskej veštkyni, ktorá predpovedala skazu Delagh´anu.

 

D.)  Vrana snežná – albínska

Tento druh sa vyznačuje veľkou otužilosťou. Typické sú sýtočervené oči, v ktorých sa skrýva neobyčajne bystrý zrak. Je to výborný stopár zo vzduchu a strážca.

 

V. II. Druhy havranov

A.)  Havran tmavý lesný

Tohto majestátneho tvora nie je radno si pohnevať. Je známy svojou presnosťou a silou v zobáku, ktorý má väčší ako iné vtáky v ELEMENTE. Ako spoločník je verný a k svojmu majiteľovi bez rozdielu spravodlivý.

 

B.)  Havran snežný – albínsky

Miernejší druh havrana, ktorý obýva zasnežené pláne a chladné oblasti. Má panický strach z ohňa a prudkého svetla. V minulosti skoro vyhynul pre jeho kvalitné jemné perie, z ktorého sa robievali páperové periny.

Komentáre

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok